Bereken hier uw prijs en vind een BMW dealer of specialist bij u in de buurt

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1793 garages in Nederland!

BMW onderhoud

Als uw BMW toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie, dan wilt u achteraf niet verrast worden door extra kosten. Daarom biedt mijngarage.nl vooraf duidelijkheid met de vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages. Er zit dus altijd een garage in uw buurt die de klus tegen een scherpe én vaste prijs uitvoert. Maak meteen een afspraak bij een garage bij u in de buurt.

BMW onderhoudskosten

Alle onderhoudskosten zijn inclusief het arbeidsloon van een gekwalificeerde automonteur, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u geen verborgen kosten achteraf.

BMW dealer of universele garage?

De meeste mensen kiezen voor een merkdealer om hun nieuwe BMW te laten onderhouden. Een universele garage of specialist bieden echter een even goede service. Ze hebben getraind personeel en onderdelen van BMW-kwaliteit. U merkt eigenlijk alleen het verschil in de portemonnee.

Plan een afspraak met een garage in de buurt

Wilt u snel en makkelijk een afspraak plannen met een BMW garage bij u in de buurt? U hoeft hiervoor alleen de volgende gegevens in te vullen: kenteken postcode werkzaamheden En daarna kiest u een garage naar keuze.

APK van uw BMW

De APK is een verplichte keuring en is er voor uw eigen veiligheid en die van anderen. En ook ter bescherming van het milieu. Doe de keuring op tijd, zodat u geen boete krijgt. Mijngarage.nl hanteert één gegarandeerde prijs voor de hele keuring inclusief het afmelden bij de RDW.

Distributieriem BMW vervangen

Wacht niet te lang met het vervangen van de distributieriem van uw BMW. Breekt ‘ie plots dan heeft u de poppen aan het dansen en kunnen de kosten voor reparatie torenhoog uitvallen. Mijngarage.nl heeft een vaste gegarandeerde prijs voor het vervangen van de distributieriem. Zelf controleren of u distributieriem aan vervanging toe is? 

Remschijven BMW vervangen

Veilig autorijden betekent ook goed en veilig remmen. Daarom is het belangrijk dat u op tijd uw remschijven laat vervangen. Daar horen ook nieuwe remblokken bij. Mijngarage.nl hanteert een vaste prijs voor vervanging van de remschijven. Deze zijn van het merk Bosch of Brembo, en zijn inclusief de remblokken van het merk TRW.

BMW garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, EnschedeHaarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

Vragen & antwoorden

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken in 2: selecteer een garage 3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijs te klikken kunt u de offerte (.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen. Deze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraak heeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordt uitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garage onverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald u niet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.