Bereken hier uw prijs en vind een Honda dealer of specialist bij u in de buurt

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1793 garages in Nederland!

Honda onderhoud

Een goed en regelmatig onderhouden auto gaat langer mee. Bij het onderhoud aan uw Honda wilt u echter niet verrast worden door allerlei extra kosten achteraf. Mijngarage.nl biedt daarom vooraf duidelijkheid met de vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages. Een garage is dus altijd dichtbij.

Honda onderhoudskosten

Mijngarage.nl hanteert all-in prijzen. Dat betekent dat het arbeidsloon van de monteur, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW alvast zijn opgenomen in het tarief. 

Onze vaste prijsgarantie is ook een echte garantie. Valt de prijs hoger uit dan de offerte, dan betalen wij u het verschil terug. 

Honda dealer of universele garage?

De meeste mensen kiezen voor een merkdealer om hun nieuwe Honda te laten onderhouden. Een universele garage of specialist zijn minstens even goed. Het personeel is getraind en de onderdelen zijn van Honda-kwaliteit. Eigenlijk merkt u het verschil alleen in de portemonnee. Vaak bent u al snel 10 tot 30 procent voordeliger uit.

Maak meteen een afspraak met een garage 

Maak vandaag nog een afspraak met een garage in de buurt. Dat kan door het volgende te doen: 

  • vul kenteken en postcode in
  • vink werkzaamheden aan
  • kies de garage van uw keuze

Honda uitlaat achterdemper vervangen

Een goedwerkende achterdemper dempt het geluid en geleidt alle uitlaatgassen naar buiten. Maakt uw uitlaat enorm veel kabaal, dan kan het zijn dat de achterdemper van de uitlaat lek is. Het harde geluid kan zelfs een forse boete opleveren. 

Mijngarage.nl garandeert u een vaste prijs voor het vervangen van een uitlaat achterdemper. Deze is van het merk Romax. 

Airco check

Last van vieze luchtjes in uw auto? Wellicht is er iets aan de hand met de airco. Met de Airco Check van mijngarage.nl wordt het hele aircosysteem van uw Honda gecontroleerd. Zo heeft u het hele jaar door een goedwerkende airco. Met koele lucht op een warme zomerdag en een goed ontwasemde autoruit bij winterse vrieskou. 

Honda koppeling vervangen

Schakelt de versnellingsbak van uw Honda de laatste tijd slecht? Of wordt de bediening van het koppelingspedaal steeds zwaarder? Het kan zijn dat de koppeling aan vervanging toe is. Laat de koppeling op tijd controleren en rij niet te lang door met een versleten koppeling, want u riskeert er dure reparaties mee. 

Honda garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in: 

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

Vragen & antwoorden

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken in 2: selecteer een garage 3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijs te klikken kunt u de offerte (.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen. Deze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraak heeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordt uitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garage onverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald u niet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.