Bereken hier uw prijs en vind een Jaguar dealer of specialist bij u in de buurt

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1793 garages in Nederland!

Jaguar onderhoud

Natuurlijk wilt u met plezier blijven rijden in uw Jaguar. Daarom is het verstandig om de auto goed te onderhouden. Bij onderhoud of reparatie wilt u echter niet achteraf met een hoge rekening worden geconfronteerd. Daarom heeft mijngarage.nl de vaste prijsgarantie voor iedere autoklus. Zo horen financiële verrassingen tot het verleden. Het netwerk van mijngarage.nl bestaat al uit meer dan 1.500 garages. Er is altijd een garage bij u in de buurt.

Jaguar onderhoudskosten

Mijngarage.nl houdt van duidelijkheid. Daarom hanteren wij all-in prijzen. Al onze tarieven zijn inclusief: 

  • arbeid en onderdelen
  • eventuele milieutoeslagen 
  • 21% BTW

Onze vaste prijsgarantie is bovendien een echte garantie. Valt de prijs achteraf toch hoger uit dan de offerte? Dan betalen we u het verschil gewoon terug.

Jaguar-dealer of universele garage?

Heeft u uw Jaguar bij de merkdealer laten onderhouden? Dat is een goede keuze. Maar wist u dat universele garages en Jaguar-specialisten ook topservice bieden? Er werkt getraind personeel en ze gebruiken onderdelen van minimaal Jaguar-kwaliteit.

Het verschil zit in de rekening. Bij een universele garage of specialist bent u al snel 30 procent voordeliger uit.

Plan direct een afspraak 

Maak direct online een afspraak met een Jaguar-garage bij u in de buurt:

  1. Vul kenteken + postcode in 
  2. Kies de werkzaamheden aan
  3. Kies een garage

Jaguar accu vervangen

Start uw Jaguar slechter start dan voorheen. Dan is is waarschijnlijk de accu aan vervanging toe. Doe dat op tijd, zeker als kouder weer voor de deur staat.

In theorie gaat een accu soms wel 6 jaar mee. In de praktijk blijkt echter vaak dat de levensduur korter is. Dat komt bijvoorbeeld door barre winters en dat de accu een keer helemaal is leeg gegaan.

Jaguar schokdempers achterzijde

Schudden de achterpassagiers heen en neer bij de kleinste ongelijkheid in het wegdek? Of slijten de banden van uw Jaguar ongelijkmatig? Dan raden wij u aan om de schokdempers aan de achterzijde te laten controleren.

Het is verstandig om de schokdempers iedere 20.000 kilometer te laten inspecteren. Rijdt u veel over drempels en in de binnenstad, dan kan vervaging eerder nodig zijn. 

Jaguar remblokken voorzijde

Hoort u tijdens het remmen een piepend geluid? Of brandt het waarschuwingslampje op het dashboard? Dan raden wij u aan de remblokken van uw Jaguar te laten vervangen.

Bij mijngarage.nl krijgt u remblokken van het topmerk TRW. De prijs is inclusief het reinigen en gangbaar maken van de remklauwen.

Aangesloten Jaguar-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden. 

Vragen & antwoorden

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken in 2: selecteer een garage 3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijs te klikken kunt u de offerte (.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen. Deze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraak heeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordt uitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garage onverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald u niet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.