Bereken hier uw prijs en vind een Mini dealer of specialist bij u in de buurt

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1797 garages in Nederland!

Mini onderhoud

U wilt graag nog lang in uw Mini rijden. Dan is goed onderhoud essentieel. U zit echter niet te wachten op onverwachte, extra kosten. Daarom biedt mijngarage.nl vooraf duidelijkheid met de vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages. Zo is er altijd een garage in of in de buurt van uw woonplaats.

Mini onderhoudskosten

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Mijngarage.nl houdt het graag simpel. Daarom zijn bij mijngarage.nl alle onderhoudskosten all-in. Dat betekent dat het arbeidsloon, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW zijn meeberekend in de prijs. 

En de prijsgarantie is ook een échte garantie. Valt de prijs  hoger uit dan de offerte, dan betalen wij u het verschil terug.  

Mini-dealer of universele garage?

U kunt uw Mini natuurlijk bij een dealer laten onderhouden. Maar wist u dat universele garages en Mini-specialisten ook topservice bieden? Er werkt getraind personeel en ze gebruiken onderdelen van minimaal Mini-kwaliteit.

Het verschil zit in de hoogte van de rekening. Bij een universele garage of specialist bent u een stuk voordeliger uit.

Maak direct een afspraak met een garage 

Om meteen een afspraak te maken met een garage in de buurt vult u kenteken, postcode en soort werkzaamheden in. Daarna kiest u uw garage. Zo gepiept.

Kleine onderhoudsinspectie aan Mini

Bij een kleine onderhoudsinspectie wordt uw auto op dertig punten gecontroleerd. Zo kunt u grote reparaties vooraf zien aankomen en soms grotere en duurdere reparaties voorkomen. Het tijdstip voor een kleine inspectie staat vermeld in het onderhoudsboekje van uw auto en verschilt per type en merk. 

Mini schokdempers achterzijde vervangen

Hobbelen uw passagiers bij iedere drempel in de weg op de achterbank, dan kan het dat de schokdempers stuk zijn. Schokdempers zorgen ervoor dat de wielen netjes op het wegdek worden gehouden en de remmen goed werken. 

Gemiddeld genomen moeten schokdempers vervangen worden bij 80.000 km. Maar het zijn met name uw manier van rijden en het gewicht van de auto die de levensduur bepalen.

Mini ruitenwissers voorzijde vervangen

Last van druppels of strepen op de voorruit? Of al tijden klapperende ruitenwissers door uitgeharde en versleten rubbers? Het kan zijn dat u nieuwe ruitenwissers nodig heeft. Bij mijngarage.nl betaalt u een gegarandeerde prijs voor uw ruitenwissers inclusief de montage.

Mini garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in: 

AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

Vragen & antwoorden

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken in 2: selecteer een garage 3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijs te klikken kunt u de offerte (.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen. Deze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraak heeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordt uitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garage onverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald u niet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.