Vind de beste prijs voor uw auto onderhoud of reparatie

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1792 garages in Nederland!

Uitlaat achterdemper

De achterdemper is het eindstuk van de uitlaat. De naam zegt het al: de demper ‘dempt’ het geluid dat uit de uitlaat komt. De demper zorgt echter ook voor het geleiden van alle uitlaatgassen. Wanneer de achterdemper lek is, veroorzaakt dit een harder geluid. Dit geluidsniveau komt al snel boven de wettelijk toegestane normen.

Controleer zelf de staat van uw achterdemper!

Controleer zelf op eenvoudige manier of de achterdemper van uw uitlaat aan vervanging toe is. Volg de fotoreeks en binnen een paar minuten weet u wat de staat van uw achterdemper is.

Let op! Wanneer de auto warm is, kan de uitlaat heet zijn en wanneer de auto koud is, kan er bij een eventueel lek condenswater uit komen.

Hoort u een sissend geluid of komt er condenswater uit uw achterdemper? Dan is uw uitlaat achterdemper waarschijnlijk lek, laat uw uitlaat dan controleren. Maak hier een afspraak voor het laten vervangen van uw uitlaat achterdemper.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.