Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud Mercedes

Heeft uw Mercedes onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Mercedes A-Klasse
 • Mercedes B-Klasse
 • Mercedes C-Klasse
 • Mercedes CL-Klasse
 • Mercedes CLA
 • Mercedes CLC
 • Mercedes CLK
 • Mercedes CLS
 • Mercedes E-Klasse
 • Mercedes G-Klasse
 • Mercedes GL-Klasse
 • Mercedes GLA
 • Mercedes GLA Klasse
 • Mercedes GLK-Klasse
 • Mercedes GLE Klasse
 • Mercedes GLE Coupé
 • Mercedes M-Klasse
 • Mercedes R-Klasse
 • Mercedes S-Klasse
 • Mercedes SL-Klasse
 • Mercedes SLK-Klasse
 • Mercedes SLS AMG
 • Mercedes V-klasse
 • Mercedes Viano
 • Mercedes Vito

Mercedes onderhoud

Is uw Mercedes toe aan een onderhoudsinspectie, dan wilt u niet verrast worden door onvoorziene onderhoudskosten. Mijngarage.nl heeft daarom een vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages. Er zit dus altijd een garage bij u in de buurt die de klus tegen een scherpe en vaste prijs uitvoert.

Mercedes onderhoudskosten

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Mijngarage.nl houdt het graag simpel. Daarom zijn bij mijngarage.nl alle onderhoudskosten all-in. Dat betekent dat het arbeidsloon, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW zijn meeberekend in het tarief. 

En de prijsgarantie is ook een échte garantie. Valt de prijs  hoger uit dan de offerte, dan betalen wij u het verschil terug.  

Mercedes dealer of universele garage?

Vaak kiezen mensen een merkdealer, omdat ze denken dat die beter is. Maar ook een universele garage of specialist hebben topservice in huis. Met getraind personeel en onderdelen van Mercedes-kwaliteit. U bent vaak alleen een stuk voordeliger uit. Het kan u al snel 10 tot 30 procent schelen.

Maak direct een afspraak met een garage 

Makkelijk en snel een afspraak maken met een garage in de buurt?

 1. vul kenteken + postcode in
 2. vink de werkzaamheden aan
 3. kies een garage

Kleine onderhoudsinspectie Mercedes

Bij een kleine onderhoudsinspectie wordt uw auto op dertig punten gecontroleerd. Zo kunt u grote reparaties vooraf zien aankomen en soms zelfs grotere, duurdere reparaties voorkomen. Mocht tijdens de inspectie blijken dat nieuwe onderdelen nodig zijn, dan overlegt de monteur vooraf altijd eerst met u. Het tijdstip voor een kleine inspectie verschilt per type auto en staat te lezen in het onderhoudsboekje. 

  Grote onderhoudsinspectie Mercedes

  Een grote onderhoudsinspectie is een uitbreiding op de kleine beurt met extra werkzaamheden. Niet 30 maar 78 essentiële punten op de grote onderhoudsinspectie checklist worden gecontroleerd. Standaard worden olie en oliefilter vervangen. 

  Zo weet u hoe gezond uw auto is en wat er nog aan reparaties aan staat te komen. 

  In het instructieboekje van uw auto staat hoe en wanneer onderhoud nodig is. Moeten onderdelen vervangen worden, dan overlegt de monteur vooraf eerst met u.gr

   Mercedes ruitenwissers achterzijde vervangen

   Vervangt u de ruitenwissers voor? Dan is het handig om ook meteen de ruitenwissers aan de achterkant mee te nemen. Dan heeft u zowel voor als achter weer uitstekend zicht. 

   Mijngarage.nl biedt u een gegarandeerde prijs voor de achterruitenwisser inclusief montage. De ruitenwisser is van het merk Valeo.

    Mercedes garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in:

    Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

    FAQ’s

    Hoe werkt mijngarage.nl?

    Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

    Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

    Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

    Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

    Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

    Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

    Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

    Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

    Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

    Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

    De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

    Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

    Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

    Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.