Bereken hier uw prijs en vind een Hyundai dealer of specialist bij u in de buurt

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1793 garages in Nederland!

Hyundai onderhoud

U wilt het liefst zo lang en veilig mogelijk rijden in uw Hyundai. Daarom is het belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Onverwachte kosten voor onderhoud is dan wel het laatste wat u wilt. Mijngarage.nl biedt daarom vooraf duidelijkheid met de vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages. Zo kunt u direct een afspraak maken met een garage bij u in de buurt.

Hyundai onderhoudskosten

Mijngarage.nl houdt het graag duidelijk en hanteert daarom all-in prijzen. Alle onderhoudskosten bij mijngarage.nl zijn dus inclusief het arbeidsloon van een automonteur, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW. 

Valt de prijs toch hoger uit dan de offerte, dan betalen wij u het verschil terug. 

Hyundai dealer of universele garage?

De meeste mensen kiezen voor een merkdealer om hun nieuwe Hyundai te laten onderhouden. Maar ook een universele garage of specialist hebben topservice in huis. Het personeel is getraind en de onderdelen zijn van Hyundai-kwaliteit. Eigenlijk is er alleen een financieel verschil. U bent vaak al snel 10 tot 30 procent voordeliger uit.

Maak meteen een afspraak met een garage 

Een afspraak maken met een garage gaat makkelijk en snel. 

  1. vul kenteken en postcode in
  2. vink werkzaamheden aan
  3. kies de garage van uw keuze

Hyundai remschijven en remblokken vervangen

Veilig autorijden betekent ook dat uw remmen tiptop in orde moeten zijn. Daarom is het belangrijk op tijd uw remschijven te laten vervangen. Daar horen ook altijd nieuwe remblokken bij. 

Mijngarage.nl biedt een vaste prijs voor vervanging van de remschijven. Deze zijn van het merk Bosch of Brembo en zijn inclusief de remblokken van het merk TRW.

Hyundai distributieriem vervangen

Breekt de distributieriem van uw Hyundai, dan kan de motor vastlopen. Dat is niet alleen gevaarlijk, ook de schade aan uw motor kan erg fors zijn, evenals de kosten voor een eventuele reparatie. Het is daarom beter de distributieriem op tijd te vervangen. Bij mijngarage.nl betaalt u een vaste prijs. Vaak zijn de kosten van de looprollen, spanrollen, en waterpomp inbegrepen. In de prijsspecificatie staat precies vermeld wat in de prijs is meeberekend. 

Hyundai koppeling vervangen

Schakelt de versnellingsbak van uw Hyundai de laatste tijd slecht? Of wordt de bediening van het koppelingspedaal steeds zwaarder? Het kan zijn dat de koppeling aan vervanging toe is. Rijdt u vooral niet te lang door met een versleten koppeling, want u riskeert kostbare reparaties. 

Hyundai garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in: 

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

Vragen & antwoorden

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken in 2: selecteer een garage 3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijs te klikken kunt u de offerte (.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen. Deze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraak heeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordt uitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garage onverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald u niet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.