Overslaan en naar de inhoud gaan

Ford onderhoud

Heeft uw Ford onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Ford B-Max
 • Ford C-Max
 • Ford Cougar
 • Ford Ecosport
 • Ford Escort
 • Ford Fiësta
 • Ford Fusion
 • Ford Galaxy
 • Ford Grand C-Max
 • Ford Ka
 • Ford Kuga
 • Ford Mondeo
 • Ford Probe
 • Ford Puma
 • Ford S-Max
 • Ford Scorpio
 • Ford Sierra
 • Ford Tourneo Connect
 • Ford Tourneo Courier

Ford onderhoud

Ford onderhoudskosten

Mijngarage.nl houdt het graag duidelijk en simpel en hanteert daarom all-in prijzen. Dat betekent dat alle onderhoudskosten bij mijngarage.nl inclusief het arbeidsloon, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW zijn meegenomen in de prijs. 

Valt de prijs toch hoger uit dan de offerte, dan betalen wij u het verschil terug. 

Ford dealer of universele garage?

De meeste mensen kiezen voor een merkdealer om hun nieuwe Ford te laten onderhouden. Een universele garage of specialist bieden echter ook topservice. Het personeel is goed getraind en onderdelen zijn van Ford-kwaliteit. U merkt het eigenlijk alleen in de prijs. Vaak bent u al snel 10 tot 30 procent voordeliger uit.

Plan een afspraak met een garage bij u in de buurt

Een afspraak maken met een garage gaat makkelijk en snel: 

 1. vul kenteken en postcode in
 2. vink werkzaamheden aan
 3. kies de garage van uw keuze

 

Ford uitlaat achterdemper controleren

Een kapotte achterdemper van uw uitlaat maakt enorm veel lawaai en kan bovendien een fikse boete opleveren. Het harde geluid kan ontstaan door een lekke achterdemper. Een achterdemper die het goed doet, dempt het geluid en geleidt alle uitlaatgassen naar buiten.

Ford ruitenwissers voorzijde vervangen

Druppels of strepen die na het wissen achterblijven op de voorruit of klapperende ruitenwissers door uitgeharde en versleten rubbers kunnen een indicatie zijn dat uw ruitenwissers nodig aan vervanging toe zijn. Bij mijngarage.nl betaalt u een gegarandeerde prijs voor uw ruitenwissers inclusief de montage.

  Ford ruitenwissers achterzijde vervangen

  Vervangt u de ruitenwissers voor? Dan is het handig om ook meteen de ruitenwissers aan de achterkant mee te nemen. Dan heeft u zowel voor als achter weer uitstekend zicht. 

  Mijngarage.nl biedt u een gegarandeerde prijs voor de achterruitenwisser inclusief montage. De ruitenwisser is van het merk Valeo.

  Ford garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in: 
  Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

  FAQ’s

  Hoe werkt mijngarage.nl?

  Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

  Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

  Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

  Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

  Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

  Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

  Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

  Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

  Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

  Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

  De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

  Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

  Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

  Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.