Bereken hier uw prijs en vind een Vakgarage bij u in de buurt

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1796 garages in Nederland!

Uw auto laten onderhouden bij Vakgarage?

Vakgarage is de oudste onafhankelijke garageformule in Nederland. Vakgarage is geen eigendom van een onderdelenmerk, importeur of grossier. De meer dan 280 aangesloten garages zijn eigenaar van de garageformule. Onafhankelijk betekent in het geval van Vakgarage dus ook merkonafhankelijk.

Via mijngarage.nl kunt u eenvoudig:

  • De verschillende Vakgarage-vestigingen vergelijken op prijs en beoordeling.
  • Een Vakgarage-vestiging vinden bij u in de buurt.
  • Direct online een afspraak maken met een Vakgarage-vestiging van uw keuze.

Voordelen Vakgarage

Dit maakt Vakgarage tot een goede keuze:

  • Lid van de Bovag
  • APK Keuringsinstantie
  • Gecertificeerd volgens VAKPlan
  • Mobiliteitsgarantie

Accu vervangen bij Vakgarage

Op papier gaat een accu zo'n zes jaar mee. In de praktijk kan een accu sneller kapot gaan. Dat komt door bijvoorbeeld strenge winters. Wij raden u aan jaarlijks de Accu Check uit te laten voeren. Dan loopt u minder kans dat uw accu het onverwachts begeeft.

APK Vakgarage

De APK is er voor uw veiligheid, die van anderen en voor het milieu. Op een gegeven moment bent u verplicht om uw auto te laten keuren voor de APK. We raden u aan om de APK op tijd uit te laten voeren. Zo voorkomt u een boete.

Distributieriem vervangen bij Vakgarage

Een distributieriem is een belangrijk onderdeel voor de aandrijving van de motor. Als de distributieriem breekt, kan er forse schade ontstaan aan de motor. Daarom raden wij u aan de distributieriem tijdig te laten vervangen. Elke autofabrikant heeft voor zijn autotypes eigen vervangingstermijnen voor de distributieriem. Deze gegevens vindt u terug in het instructie- of onderhoudsboekjes van uw auto.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.