Bereken hier uw prijs en vind een Auto Crew garage bij u in de buurt

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1796 garages in Nederland!

Auto Crew

Auto Crew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringenregulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs!

  De Auto Crew-garagehouder gebruikt diagnoseapparatuur en -software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, Auto Crew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al het goede van Bosch!

  Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. Auto Crew heeft een sterke samenwerking met Bosch en kan u hierdoor een 'bumper-tot-bumper'-service verlenen voor uw auto. Uw Auto Crew-garage beschikt over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden.

  Voordelen van Auto Crew op een rijtje

  • De vakmensen van uw Auto Crew-garage worden regelmatig bijgeschoold in de verschillende opleidingscentra van Bosch.
  • Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.
  • Elke Auto Crew-garage heeft een partnership met Bosch.
  • Wij beschikken over actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen.
  • Alle Auto Crew-garages maken gebruik van de geavanceerde Bosch-apparatuur. Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto geldig.

  Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.