Bereken hier uw prijs en vind een AutoFirst garage bij u in de buurt

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1796 garages in Nederland!

AutoFirst: voor al uw auto onderhoud, reparatie en occasions!

AutoFirst garages zijn allround garages die onderhoud en reparaties uitvoeren voor alle automerken en types auto's. Zo kunt u bij alle AutoFirst bedrijven o.a. terecht voor de APK, de meest uiteenlopende onderhoud- en reparatiebeurten, (de-)montage van banden, uitlaten en schokdempers. U krijgt altijd een vrijblijvend advies inzake noodzakelijke reparaties, maar ze repareren nooit zonder uw toestemming. Ook voor complexe storingen aan de auto elektronica heeft de AutoFirst garage alle deskundigheid en apparatuur in huis. 

Kortom, u bent niet meer afhankelijk van de merkdealer.

Via mijngarage.nl kunt u eenvoudig:

  • Een AutoFirst-garage vinden bij u in de buurt.
  • De verschillende AutoFirst-garages vergelijken op prijs en beoordeling.
  • Direct online een afspraak maken met een AutoFirst-garage van uw keuze.

Transparante en scherpe prijzen

Er wordt altijd vooraf een duidelijke prijsopgave gemaakt zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De prijzen bij AutoFirst zijn absoluut concurrerend te noemen. Dit is mogelijk geworden door de gezamenlijke inkoopvoordelen waar de AutoFirst bedrijven dagelijks van profiteren. 

APK-keuring bij AutoFirst

De APK is er voor uw veiligheid en voor die van andere weggebruikers. Het is een verplichte keuring, dus het is belangrijk dat u deze op tijd laat doen. De APK-kosten van mijngarage.nl bestaan uit: de kosten voor het keuren en de kosten voor het afmelden van uw auto bij de RDW. Als u via mijngarage.nl uw APK laat doen bij AutoFirst, dan wordt hiervoor één gegarandeerde prijs berekend. Meer weten over APK-keuring en maak direct online een afspraak.

Aircocheck AutoFirst

Ontwasemen uw ruiten ’s ochtends minder goed dan voorheen? Of is de temperatuur in de auto niet meer optimaal? Een check van uw airco zorgt weer voor een frisse auto en een goedwerkende airco. Een airco die slecht werkt, kan ook geïrriteerde ogen en luchtwegen veroorzaken. Mijngarage.nl adviseert om uw airco ieder jaar te laten reinigen. 

Vragen & antwoorden

Waarom zou ik via mijngarage.nl een afspraak maken met een garage van AutoFirst?

Mijngarage.nl geeft u vooraf duidelijkheid over prijzen voor autoreparatie en -onderhoud bij AutoFirst. Wij bieden u een gegarandeerde prijs op autowerkzaamheden. Als de prijs om welke reden hoger dan ook uitvalt dan de offerteprijs, krijgt u het verschil van mijngarage.nl terugbetaald.

Zijn er extra kosten voor het maken van een online afspraak?

Nee hoor, het maken van een online afspraak is helemaal gratis.

Hoe maak ik een afspraak via mijngarage.nl bij een AutoFirst-garage?

Dat kan heel eenvoudig op deze pagina. Vul uw kenteken, postcode en werkzaamheden in en ontvang direct een offerte met prijsgarantie bij een AutoFist garage.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.